Er det tid til at opgradere din boligs døre og vinduer? Så tilbyder vi hos HN Byg & Entreprenør v/Heine Nielsen skræddersyede løsninger, der ikke kun forbedrer dit hjems udseende, men også øger energieffektiviteten og sikkerheden.

Der kan være flere grunde til at man vælger at udskifte vinduer og døre. Det kan være de har tjent sin pligt, og med tiden er blevet utætte og møre i træet. Det kan også være, at man ønsker at skabe et andet udtryk i boligens facade, eller at der skal monteres nye vinduer i et nyt byggeri. Uanset årsagen, kan vi hjælpe jer. 

Der kan være flere fordele ved at udskifte gamle vinduer og døre:

  • Forbedret isolering mod varme og kulde
  • Bedre isolering vil også kunne reducere varmeregningen
  • Mulighed for at forbedre det æstetiske udtryk indvendig og udvendigt
  • Nye vinduer og døre har lang levetid 
  • Kan bidrage til mindre CO2 udledning 
  • Kan reducere træk og støj væsentligt 

Der er flere fordele ved at udskifte gamle vinduer og døre. Udover at det kan give en stor forandring rent visuelt, så kan nye vinduer og døre kan øge sikkerheden i dit hjem, minimere træk og gøre din bolig eller virksomhed tættere og dermed holde bedre på varmen. Dette kan reducere varmeregningen og samtidig være miljøvenligt ved at mindske CO2-udledningen

At skifte gamle, slidte eller utætte vinduer og døre ud med nye er en god investering, som også vil kunne øge ejendomsværdien.

Vi monterer alle former for vinduer og døre 

Der findes et stort udvalg af vinduer og døre i forskellige stile og farver, heriblandt materialer som træ, vinyl, aluminium mm. som kan vælges efter personlige præferencer, budget og husets arkitektur.

Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning. 

Kontakt os i dag og få en pris på udskiftning af vinduer og døre 

Leder du efter en professionel tømrer til at stå for montering af nye vinduer og døre, så kontakt os i dag og lad os tage en snak om mulighederne. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker at få en pris på opgaven. 

Kontakt os på telefonnummer 60138623, via mail hnbrolaegning@gmail.com eller gennem kontaktformularen her på siden. 

Vi hjælper privatpersoner, erhvervsdrivende og alle andre med nye vinduer og døre, samt andre tømreropgaver som tag, gulv, terrasse og meget mere i Brønderslev, Hjørring,  Frederikshavn og resten af Nordjylland.

Ring til os og  hør mere