Drømmer du om en ny lækker terrasse, hvor du kan nyde solrige dage og hyggelige aftener med familie og venner? Så lad os fra HN Byg & Entreprenør v/Heine Nielsen hjælpe med at skabe udendørs områder, der passer til din bolig.

Vi kan lave det hele - og det betyder, at vi både bygger lækre træterrasser samt flotte sten og flise terrasser, efter dine ønsker. 

Skal du vælge en ny terrasse i træ eller sten?

Når der skal bygges en terrasse, står man ofte over for valget mellem træ og sten eller fliser. Valget afhænger naturligvis af de personlige præferencer, budget og om der er andre specifikke behov og ønsker til terrassen. 

Træterrasse

En træterrasse er et tidløst valg, der tilføjer varme og naturlig skønhed til boligen og udearealerne. Vi kan bygge træterrasser af forskellige træsorter og i forskellige designs og niveauer, alt efter hvad der ønskes. 
Træterrasser giver et flot varmt og naturligt udtryk og passer godt ind i de fleste haver og landskaber. Derudover er træ behageligt at gå på, især barfodet, og det opvarmes ikke så meget som sten i solen.

Sten og flise terrasse

Terrasser med belægning er et alsidigt og holdbart valg, der kan tilpasses til ethvert design og enhver stil. Vi tilbyder forskellige typer belægning, herunder betonfliser, natursten og meget mere. Disse materialer er kendt for deres robusthed og modstandsdygtighed over for vejr og slid. 

Kontakt os og få en pris på en ny flot terrasse

Ønsker du at høre mere, eller at få et tilbud på en ny terrasse? Så kontakt HN Byg & Entreprenør v/Heine Nielsen i dag for en uforpligtende snak. 

Du kan fange os på telefonnummeret 60138623, mail hnbrolaegning@gmail.com eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig.

Vi hjælper privatpersoner, erhvervsdrivende og alle andre med at bygge terrasser, lægge nyt tag, udskifte vinduer og døre, lægge gulv og mange andre tømreropgaver i Brønderslev, Hjørring,  Frederikshavn og resten af Nordjylland.
 

Ring til os og  hør mere