Skal du have lagt et nyt flot gulv i din bolig eller virksomhed? Det kan være du er i gang med en ombygning, renovering eller nybyg, og drømmer om at få lagt et helt nyt flot trægulv? Så kan vi hjælpe dig med at lægge et flot og ikke mindst slidstærkt gulv, som du kan få glæde af i mange år. 

Hos HN Byg & Entreprenør v/Heine Nielsen tilbyder vi skræddersyede gulvløsninger til private og erhverv i Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland. 

Valg af trægulv

At vælge et nyt trægulv er en betydelig beslutning, der kan forbedre udseendet og styrke funktionaliteten i dit hjem. Ved at overveje faktorer som træsort, finish, installation og vedligeholdelse, kan du finde det perfekte trægulv, der passer til dine behov og præferencer. Et nyt gulv i træ er en slidstærk og holdbar investering, som også vil bidrage til et smukt og naturligt udtryk, samt give en varm fornemmelse i rummet. Det er en alsidig gulvløsning, der kan benyttes i køkkenet, stuen, soveværelset, værelser, kontorer og andre forskellige rum.

Når der skal vælges nyt trægulv, findes utrolig mange muligheder, hvoraf nogle af dem er: 

  • Plankegulve
  • Sildebensparket
  • Parketgulv
  • Mønstergulv

Udover forskellige gulvtyper, er der også flere muligheder når det kommer til valg af træsorter og nuancer. Det er både muligt at få gulve i mørke, lyse, grålige og hvide nuancer. 

Vi kan lægge alle former for gulve i træ, og står naturligvis også til rådighed hvis du ønsker at høre mere om de forskellige gulvtyper og muligheder. 

Hvad koster et nyt trægulv?

Når du skal have lagt et nyt gulv, vil priserne variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. Noget af det der vil påvirke prisen er valg af gulvtype, antal kvadratmeter og om der er nogle særlige ønsker eller behov, som der skal laves eller tages hensyn til. 
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om priser eller vil indhente et konkret tilbud. 

Kontakt os og få en pris på et nyt trægulv

Er du interesseret i at få lagt et nyt gulv? Så kontakt HN Byg & Entreprenør v/Heine Nielsen i dag for en uforpligtende snak. 
Du kan fange os på telefonnummeret 60138623, mail hnbrolaegning@gmail.com eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bedste gulvløsning til dit hjem.

Ring til os og  hør mere